Rólunk

Kedves érdeklődő!
Köszönöm, hogy ellátogatott megújuló honlapomra!
 
wekerle ingatlan referens
 

Kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam.

 A nevem Fórizsné Baráth Brigitta, ingatlanközvetítő és értékbecslő szakvizsgával rendelkező ingatlanreferensként tevékenykedem immár 26 éve.

 Szaktudásom, speciális (Wekerletelep) és széles körű (Budapest) helyismeretem, valamint a mögöttem álló össze szokott csapat révén igyekszem teljes nyugalmat biztosítani ügyfeleimnek, akár eladói/bérbeadói, akár vevői/bérbevevői oldalról keresnek meg.

Kérdéseikre-kéréseikre igyekszem, a 26 éves szakmai tapasztalat mellett, a szakma iránti elkötelezettség jegyében megnyugtató választ adni.

Az ingatlanok értékét sok minden befolyásolja: elhelyezkedése, műszaki és esztétikai állapota, alapadottságai és az aktuális piaci trendek. Tudom, hogy az eladás folyamata minden tulajdonost érzékenyen érint, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik az adott ingatlanban.

Szakmámból és személyes érdeklődésemből fakadóan maximálisan figyelemmel kísérem az ingatlanpiacot érintő aktuális változásokat, illetve különböző képzések, továbbképzések keretében bővítem az ismereteimet, hogy naprakész információkkal szolgálhassak meglévő és leendő ügyfeleimnek.

Vállalom, hogy minden ügyfelemnek szakmai tudásom legjavát nyújtva segítek, legyen szó eladásról, vételről, értékbecslésről, felújításról vagy e tranzakciók teljes körű jogi ügyintézéséről.

Számomra nagyon fontos a bizalom és a diszkréció, ezért az adásvételhez szükséges jogi hátteret és a teljes körű földhivatali eljárást tapasztalt ügyvédi iroda, az energetikai tanúsítvány kiállítását megbízható építésziroda, a felújítási megbízásokat pedig évtizedek óta a munkámat segítő csapat teljesíti.

 

...

 

Remélem, nemsokára önt is az ügyfeleim között köszönthetem!

Hívjon bizalommal!
Fórizsné Baráth Brigitta

Telefon: +36/30-9 332-592

Email: forizsnebrigitta@gmail.com

 

Energetikai tanúsítány elkészítése

Mérnöki hátérrel, kedvezményes áron, akár 24 órán belül a kezében lehet.

Tovább

Ingatlantakarítás

Bízza ránk eladósorba került lakása takarítását!

Tovább

Ingatlanfelújítás

Segítünk tökéletesíteni eladásra szánt vagy frissen vásárolt ingatlanját! 

Tovább

Jogi és pénzügyi képviselet, tanácsadás

Ügyintézés utánajárás nélkül, kedvező áron! 

Tovább

Ingatlan értékbecslése

Nem tudja, ingatlanáért mennyit kaphat a piacon?   

Tovább

Home staging

A home staging egy speciális szolgáltatás, melynek célja, hogy ingatlana a legjobb oldalát mutassa a leendő ...

Tovább