XXVII. WEKERLEI NAPOK

Vissza a listához


XVII. WEKERLEI NAPOK Szeptember 15-16 Wekerlei Napok Immár 26. alkalommal rendezik meg Wekerletelep falunapját, a Wekerlei Napokat. A szervezők várják a kicsiket és nagyokat egy közös nyárbúcsúztató örömünneplésre!

 

 

Szeptember 15-17. - XXVI. Wekerlei Napok - Balkáni hangilatban Az idei évben a Wekerlei Napok balkáni hangulatot hoznak,  kulturális barangolást ígérnek mindenkinek. A hagyományos produkciók mellett olyan fellépőket is vendégül láthatunk, akik korábban még nem szerepeltek a Wekerlei Napok programjában. 

Az „Építészbarátság” kiállítás a Kós-Zrumeczky emlékév alkalmából kerül  megrendezésre filmvetítéssel egybekötve. Kós Károly és a Fiatalok várostörténeti séták indulnak a téren Kós Károly és építésztársai munkássága mentén. A részvétel ingyenes azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezés a wekerletelep.hu oldalon, telefonon a 1/280-0114 számon vagy személyesen az Társaskör irodájában lehetséges.

Az Ars Sacra Fesztivál keretében „A jazz és a klasszikus zene találkozása” mottóval a Wekerletelepi Munkás Szent József-templomban koncertre kerül sor. 

A rendezvény mindkét napján szombaton és vasárnap is várja Önöket a Borút, Kézműves vásár, Sportversenyek, Sétakocsikázás 14:00-18:00 óra között, Kulturális Örökség Napok sátor, ingyenes helytörténeti séták a KÖN alkalmával. A Wekerle Napok újítása, hogy kulturáltabb módon próbáljuk megoldani a hulladék kérdését. Lesz szelektív hulladékgyűjtés, és sörös Re-pohár, amit máshol már sikeresen használnak. "MI POHARUNK" esemény! Hozza magával a saját poharát, korsót, tányérját. Lesz komposztálható pohár és tányér is. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de reméljük, hogy hamarosan arra is büszkék lehetünk, hogy a rendezvényeken is teszünk a környezetbarát megoldásokért. 

Szeretettel várunk mindenkit! 

A részletes program augusztus végétől lesz megtekinthető! A Wekerle Napok Sportprogramja (Szeptember 15-17.), három napot ölel fel. A hagyományos foci, asztalitenisz, röplabda verseny mellett a X.Tájékozódás futás minden korosztályos versenyét az őszi wekerlei nagyrendezvény ölelte magához. Az ügyességi, gyorsasági, atlétikai játékok idén sem maradhatnak ki a programból.


Vissza a listához

Hírek / Újdonságok / Érdekességek

Hírek érdekességek Wekerletelep és az Ingatlanok világából

XXVII. WEKERLEI NAPOK

2018-09-06

XXVII. WEKERLEI NAPOK Szeptember 15-16 Wekerlei Napok Immár 26. alkalommal rendezik meg Wekerletelep falunapját, a Wekerlei Napokat. A szervezők várják a kicsiket és nagyokat egy közös nyárbúcsúztató örömünneplésre!

Elolvasom

Öszi garázsvásár Wekerlén

2018-09-06

SZEPT. 22 Őszi, 10. Garázsvásár Fesztivál Nyilvános · WEKI - Wekerlei Közösségi Iroda és Tessék csak szervezésében

Elolvasom