Wekerlei Társaskör

A Wekerle családias jellege legendás. Aki itt vásárol ingatlant, tudja, életmódot is választ magának. A Wekerletelep társasági és kulturális életét két kiemelkedő intézmény szervezi, ők valóban sokat tesznek azért, hogy a közösségi élet pezsgő legyen a telepen.

Az egyik a Wekerlei Társaskör Egyesület (becenevén Wekerle Társaskör), amely hosszú múltra tekint vissza, székhelye a Kós Károly tér 10. szám alatt található. Az Egyesület filmklubot és egyéb hobbiklubokat szervez, saját Wekerle Újságot működtet, helytörténeti kiadványokat népszerűsít. „Célja a wekerlei városrész helytörténeti, településszerkezeti és építészeti, továbbá természeti értékei megóvásának és gyarapításának elősegítése, közösségének fejlesztése, lakói jobb helyi közérzetének, a közügyek iránti nagyobb érdeklődésének, helyi lokálpatriotizmusának erősítése, közreműködés a városrész rendjének, tisztaságának javításában. Célja továbbá a Wekerletelep építésében, szépítésében, környezetrendezési és közlekedési rehabilitációjában való közreműködés, a lakosság bevonása a városrésszel kapcsolatos fejlesztési elképzelések és tervek megvitatásába és megvalósításába.”
(Forrás: http://wekerletelep.hu/egyesuletunkrol

A másik meghatározó intézmény a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (Petur u. 7.), amely annyi bemutatót, klubot és workshopot tart, hogy itt tényleg csak az unatkozik, aki nem mozdul ki a négy fal közül! Kínálatában kiemelt helyet kapnak a családi és gyerekfoglalkozások. A programokon túl madárbarát kertet és ingyenes játszószobát tartanak fent a legkisebbek örömére.

Jogi és pénzügyi képviselet, tanácsadás

Ügyintézés utánajárás nélkül, kedvező áron! 

Tovább

Ingatlantakarítás

Bízza ránk eladósorba került lakása takarítását!

Tovább

Ingatlan felkutatása Önnek

Személyre szabottan keresünk és közvetítünk Önnek – saját kínálatunkból ...

Tovább

Energetikai tanúsítány elkészítése

Mérnöki hátérrel, kedvezményes áron, akár 24 órán belül a kezében lehet.

Tovább

Ingatlanfelújítás

Segítünk tökéletesíteni eladásra szánt vagy frissen vásárolt ingatlanját! 

Tovább

Home staging

A home staging egy speciális szolgáltatás, melynek célja, hogy ingatlana a legjobb oldalát mutassa a leendő ...

Tovább