Wekerlei Társaskör

A Wekerle családias jellege legendás. Aki itt vásárol ingatlant, tudja, életmódot is választ magának. A Wekerletelep társasági és kulturális életét két kiemelkedő intézmény szervezi, ők valóban sokat tesznek azért, hogy a közösségi élet pezsgő legyen a telepen.

Az egyik a Wekerlei Társaskör Egyesület (becenevén Wekerle Társaskör), amely hosszú múltra tekint vissza, székhelye a Kós Károly tér 10. szám alatt található. Az Egyesület filmklubot és egyéb hobbiklubokat szervez, saját Wekerle Újságot működtet, helytörténeti kiadványokat népszerűsít. „Célja a wekerlei városrész helytörténeti, településszerkezeti és építészeti, továbbá természeti értékei megóvásának és gyarapításának elősegítése, közösségének fejlesztése, lakói jobb helyi közérzetének, a közügyek iránti nagyobb érdeklődésének, helyi lokálpatriotizmusának erősítése, közreműködés a városrész rendjének, tisztaságának javításában. Célja továbbá a Wekerletelep építésében, szépítésében, környezetrendezési és közlekedési rehabilitációjában való közreműködés, a lakosság bevonása a városrésszel kapcsolatos fejlesztési elképzelések és tervek megvitatásába és megvalósításába.”
(Forrás: http://wekerletelep.hu/egyesuletunkrol

A másik meghatározó intézmény a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (Petur u. 7.), amely annyi bemutatót, klubot és workshopot tart, hogy itt tényleg csak az unatkozik, aki nem mozdul ki a négy fal közül! Kínálatában kiemelt helyet kapnak a családi és gyerekfoglalkozások. A programokon túl madárbarát kertet és ingyenes játszószobát tartanak fent a legkisebbek örömére.

Ingatlaneladás, bérbeadás

Önnek nem kell értékbecsléssel, meghirdetéssel, hitelügyintézéssel, jogi és ...

Tovább

Jogi és pénzügyi képviselet, tanácsadás

Ügyintézés utánajárás nélkül, kedvező áron! 

Tovább

Ingatlan felkutatása Önnek

Személyre szabottan keresünk és közvetítünk Önnek – saját kínálatunkból ...

Tovább

Ingatlanfelújítás

Segítünk tökéletesíteni eladásra szánt vagy frissen vásárolt ingatlanját! 

Tovább

Ingatlan értékbecslése

Nem tudja, ingatlanáért mennyit kaphat a piacon?   

Tovább

Home staging

A home staging egy speciális szolgáltatás, melynek célja, hogy ingatlana a legjobb oldalát mutassa a leendő ...

Tovább